Taken starten en voltooien

Geschreven door 90 Seconds
Laatst bijgewerkt: 19 maart 2024

Het op tijd beginnen en afronden van je jobs is een cruciaal onderdeel van je rol als Creator. Onze merken een realtime ervaring bieden is een van de hoekstenen van het 90 Seconds productaanbod, dus er wordt van je verwacht dat je jobs op het geplande tijdstip starten en afronden.

Als je niet in staat bent om je job af te ronden op de geplande datum of tijd, communiceer dan via de activity feed op de projectpagina zodat de Brand en je 90 Seconds Producer het probleem kunnen oplossen.

Als je problemen hebt met het navigeren op het platform, is hier een snelle stap-voor-stap handleiding voor het starten en voltooien van je taken.

Dashboard voor ontwerpers

Hoe krijg ik toegang tot het dashboard van de maker?

Het Creator Dashboard kan worden geopend door op de knop 'Dashboard' linksboven in de menubalk te klikken.

U kunt ook op de volgende link klikken om het Creator Dashboard te openen.
https://creator.90seconds.com/dashboard

Je moet ingelogd zijn op je account om toegang te krijgen tot het dashboard

Bekijk uw vacatures

Actieve en geplande taken die je tegenkomt verschijnen op je dashboard. Deze taken kunnen worden gesorteerd door op de filters te klikken

Als je niet gestarte taken wilt bekijken, klik je gewoon op de filterknop 'Niet gestart'.

Taken die uw aandacht nodig hebben, worden gemarkeerd als 'Wachten op start'. Klik op de vacature om de vacaturepagina te openen.

Functiegegevens en taken

Op de pagina Taken kun je je openstaande taken starten en voltooien.

Een baan beginnen

Klik rechts op de pagina Taken op de blauwe knop 'Taak starten' als je klaar bent om te beginnen.

voltooien Taken

Voor elke specifieke taak moet je een lijst met taken voltooien. Deze kun je verderop op de vacaturepagina vinden onder het kopje 'Taken die je moet uitvoeren'.

Elke taak heeft een selectievakje ernaast. Deze vakjes worden gemarkeerd met een blauw vinkje zodra ze zijn voltooid.

Klik op de blauwe knop 'Voltooid?' om een taak als voltooid te markeren.

Er verschijnt een meldingsvenster op uw scherm. Klik op de knop 'OK' zodra u klaar bent met de taak.

Hier is een lijst met taken die zijn gemarkeerd als voltooid.

Een taak voltooien

Zodra alle taken zijn voltooid, is de volgende stap om de taak zelf als voltooid te markeren.

Klik op de knop 'Taak voltooien' aan de rechterkant van de pagina Taak. Deze knop verschijnt pas als alle taken zijn gemarkeerd als voltooid.

Er wordt gedurende korte tijd een melding weergegeven om aan te geven dat de taak met succes is voltooid. De taakpagina geeft ook de status 'Voltooid' aan.

Taken die zijn voltooid, verschijnen niet op je dashboard als 'Wachten op start'.

FAQ

• Wat gebeurt er als ik mijn taken niet start en/of afrond?
    Als je je taken niet start of afrondt, geeft de levertijd de huidige status van het project niet nauwkeurig weer. Dit kan leiden tot vertragingen bij het ontvangen van uw betalingen voor voltooide opdrachten.
  • Ik kan mijn taken niet starten en/of voltooien, hoe kan ik ondersteuning krijgen?
    Neem contact op met ondersteuning door op het blauwe chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het platform te klikken of stuur een e-mail naar Support@90seconds.com
    Je kunt ook communiceren met de projectproducent via de activiteitenfeed van de projectpagina voor hulp.