Ik kan mijn vaardigheden niet toevoegen

Geschreven door 90 Seconds
Laatst bijgewerkt: 12 september 2023

Is de knop Vaardigheid toevoegen nog steeds grijs? Waarschijnlijk moet je nog steeds het werkvoorbeeld selecteren dat je wilt toevoegen.

1. Selecteer de vaardigheid waarvoor je wilt solliciteren
  2. Kies het serviceniveau en de taakgrootte
  3. Voeg je werkvoorbeelden toe - voer de URL in voor het videovoorbeeld dat je aan deze vaardigheid wilt koppelen. Zorg ervoor dat je de miniatuur van de juiste video('s) selecteert nadat je de URL hebt ingevoerd. Het voorbeeld is geselecteerd wanneer de cirkel in de rechterhoek van kleur verandert en gevuld is met een vinkje (zie hieronder).

Nu zou je "Vaardigheid toevoegen" moeten kunnen selecteren in de rechterbovenhoek van het venster.

Als je de vaardigheid nog steeds niet kunt toevoegen nadat je een werkvoorbeeld hebt geselecteerd, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.